Ipad. Steve Jobs. Iphone. IDEI.

Exista unii oameni carora le place sa scrie despre morti. Pe facebook. Stiu pe cineva care face asta la toate mortile sau comemorarile (gen 9/11). Probabil ca se gandeste ca multi o sa ii dea like. Dar likeurile de genul asta sunt 0. Oricum, un like e 0, dar totusi apreciezi cand cineva da like la o poza pentru ca e totusi o creatie, nu doar… RIP XXX.
Spuneam ca nu sunt un mare fan apple, dar uite-ma cu MacBook Pro si Ipad. Acum spun ca nu sunt mare fan Iphone. Si asta inca mai sustin. Exista telefoane mai bune, dar na, oamenii isi iau Iphone pentru ca e la moda.
Am Ipad, despre care pot spune ca e extraordinar. Si, ca intr-o reclama, pot sa spun ca sunt lucrurile acelea mici care fac Ipadul sa fie atat de tare. De exeplu, azi dimineatza am primit o notificare conform careia Steve Jobs a murit la varsta de 56 de ani. De la CNN. Si ma joc Bakery Story (apropo, Idul meu de Bakery Story este ciorba2000, in caz ca jucati asa ceva :)) ). Si ma joc Tilt to live, un app addictive pe care vi-l recomand. E cel mai tare joc :D. Deasemenea, e intr-adevar magic cand Ipadul se deschide cand dai jos magic cover-ul. E magic.
Despre Steve Jobs ce spun. RIP, asa cum spune my facebook friend. Sper ca Apple sa ramana la fel de tare. Si da, recunosc ca e tare.
Daca as fi rau, as putea spune ca Steve Jobs a murit cand a vazut Iphone 4S. Si ca petrecerea de la Let’s Talk Iphone s-a tinut la HTC si Samsung. Prima parte, regret ca am si gandit-o. A doua ma cam bucura, adica v-am mai zis ca nu sunt mare fan Iphone, iar ceea ce aduce Iphone 4S in plus e 0. Nul. Nothing. Cele mai tari sunt chestiile Android-like, pe care ei le considera revolutionare. Come on people!!! WTF, credeti ca Notification Center o sa ne dea peste cap cand la Android e acelasi lucru? Sau ca faptul ca ati mai pus o lentila la camera ne ajuta pe noi cu ceva?

Scue ca am trecut asa de repede prin idei. Dar na, sunt idei, poate le dezvolt intr-un post viitor, cine stie (nu voi face asta, dar, na, speranta ramane).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s